bureau voor

merk en marketing

Dichtbij het hart

Doel van Kathinka: Because we Carry

Al jarenlang biedt Because we carry praktische hulp aan bootvluchtelingen op Lesbos en in Athene. Aan wanhopige mensen die op de vlucht zijn en hun leven wagen voor een oversteek naar een veilige stek. Mensen die alles in hun thuisland hebben achtergelaten en in hele noodlottige gevallen zelfs familieleden zijn verloren op de wilde zee. 

 

“Ze helpen daar waar het het hardst nodig is. Er zijn 2000 paar regenlaarzen nodig voor het leven in modderige tenten? Volgende week een vrachtwagen onderweg. Hoogzwangere vrouwen allemaal een kinderwagen voor hun kersverse baby? Geregeld”. 

 

Doel van Maurice: Het Vergeten Kind

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen.

 

“Je kindertijd bepaalt de rest van je leven. Wij proberen die van Dinne en Lila onvergetelijk te maken. Als we dat ook maar éven kunnen realiseren voor de Vergeten Kinderen is dat volgens mij iets moois”.

aan jou de keuze!

LATEN WE meer DELEN

Tof dat je ervoor kiest om jouw Door Schut Eindejaarsgeschenk te doneren aan een ander. Kathinka en Maurice hebben allebei een goed doel, dat dicht bij hun hart staat gekozen. Natuurlijk komt hulp op zoveel plekken goed terecht, dus liever een ander doel? Vul het in bij de het formulier. Wij zorgen dat het in orde komt.

bureau voor

merk en marketing

Copyright© Door Schut

Privacy Policy