bureau voor

merk en marketing

Zo zijn we altijd degene die op een verjaardag met het juiste cadeau aankomt.

Het creatieve netwerk

Samen zijn wij – Maurice en Kathinka – de kern van Door Schut, maar we pionieren niet alleen. We omringen ons met een sterk netwerk van creatieve specialisten en interim professionals. Dat betekent dat we kunnen opschalen én afschalen wanneer het nodig is. Op deze manier zorgen we ervoor dat we jouw verhaal vertellen aan iedereen die ertoe doet via alle denkbare middelen zonder groot en log te worden. We zijn altijd op zoek naar versterking van ons creatieve netwerk. Meedoen?

Wij maken dingen die groter worden dan wij

Het doel in alles wat we doen is het vinden van de kern van je merk, die bewaken en daarna te verwonderen met ons werk. Want op die manier bouwen we niet op los zand, maar op een sterke fundering. Zo leren we je merk écht kennen en zijn we altijd degene die op een verjaardag met het juiste cadeau aankomt.

Maurice

Merkstrateeg / Marketingstrateeg

Als hobby-fotograaf zoek ik altijd naar dingen die voor andere mensen misschien nietszeggend zijn, maar voor mij juist een prachtige compositie. Als merkstrateeg doe ik eigenlijk hetzelfde. Kijken waar een merk voor staat, dan iets creëren én laten leven wat er nog niet was. Of, wat er altijd al was, maar (nog) niet gezien werd.

 

Zo worden bijvoorbeeld een creatief concept, gerichte social-campagne en sterke billboardreclame opeens niet meer losse dingen, maar een verhaal waarin mensen zich herkennen. 

Kathinka

Brand manager / Communicatieadviseur

Toen ik op mijn vijftiende bij Domino’s begon, had ik niet verwacht uiteindelijk verantwoordelijk te zijn voor de operations van meer dan twintig winkels. Een baan die me in Las Vegas en Dubai bracht. Toch dook ik daarna weer met mijn neus in de marketing. Dit keer vanuit de Friese hoofdstad.

 

Sindsdien heb ik functies vervuld van content- en klantreisspecialist tot communicatieadviseur en brand manager, waarbij een overkoepelende rol mij past als geen ander. Wat dat betreft is Maurice bij ons de creatieve trein en ik de pragmatische rails die zorgen dat we ook op de juiste bestemming belanden.

Zolang er maar wifi is!

Je hebt ze vast al gezien: de foto’s op onze website zijn over de hele wereld gemaakt. Als locatieonafhankelijk bureau combineren we onze liefde voor reizen met avontuurlijk werk.

 

Overal waar we onze laptop openklappen zijn we aan het werk. In een workspace in Brazilië, een appartement in Italië of thuis op kantoor in Leeuwarden. Je zult er weinig van merken, behalve dat de achtergrond van Teams wel eens verandert.

 

Omdat we reizen en werken combineren ontstaat ontzettend veel inspiratie en creativiteit. Zo bedachten we de geniale oneliners voor Het Podcastlokaal tijdens een (veel te lange) autorit in Portugal. Eigenlijk zijn we letterlijk en figuurlijk altijd onderweg naar een nieuw gebied om te ontdekken. We zitten niet stil.

bureau voor

merk en marketing

Copyright© Door Schut

Privacy Policy